my holiday

 (◕‿◕) •❤•Assalamualaikumwarahmatullahiwabarahkatu (◕‿◕) •❤•
hayheyhiyhoyhuy
all readers ;) *yang cntik yg comel dan yang handsome2 belako !
heyy, cuti ni korg cuti kat mna ?
msti menarik tmpatnya kan? kan?
adoihh, tu korg lhaa, parents x sebrp nk busy : /
tp, parents dyg , busy ,  tu ary pun dpt holiday dekt kl hnya seminggu jer,
tu pun nasib je tyme tu my beloved kkak konvo,
ekceli memg bnyk kwn dyg yg xtw dyg pgi sna , lgypunn kat sna memg
dlm seminggu tu asyik jalan je round kl, so klu nk on9 tu memg teramat jarg sgt smpai
ada ke patut tyme dyg kat sna sorg kwn yg dyg
chat dekt fb nk bwa jlan round EP , haha, dyg pun bgtw lah dea yg dyg dekt kl tyme tuh
first memg dea ingt dyg gurau je , so dyg bgtw lha
dyg gi sna bab kakk konvo .
tp, kaciwwa lha, sebb dah  dlam seminggu tu memg jrang on9 so
apa2 pun tk tw, tuptap2 rupa2nye kwan dyg pun kat sna , :/
ishh, klu aq thu awl2 kn bgus bole jugk jumpa kat sna, tp nk wat cmmna bukn rezeki
huahuahua,,
sepnjng holiday ni krja aq hri2 hnya on9 memnjng jk, klu bukn on9,
makan + tidur + on9 huarghh -,- can't you see it ?
bosan kn? kn ? tp xpe yg pnting dyg msih dpt on9 dah memadai utk
mengisi wktu2 kebosanan yg kritikal ni *ngeahahahahaha !
utk bulan 12 ni dayg pnya aktiviti nnti nk ikut kem KAMI a.k.a. Kem Amal Islami
di mdrasah dg. imam twu, huhh,, kiranya dayg ikut
dpt jugk mengisi msa lpang yg dokk memnjang dkat rumah on9
jee haku tahu muehehehe .
apa2 punn happy holiday korg (';

1 comment:

lurvlolipop said...
This comment has been removed by the author.